Nieuws

Vacature: ISO zoekt medewerker creative content

UTRECHT,
10 augustus 2018

Het ISO is per direct op zoek naar een student die ons team komt versterken. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is de grootste landelijke studentenorganisatie en we zijn een betrokken en ondernemende organisatie die zich inzet voor de belangen van ruim 700.000 studenten. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen en heeft een grote achterban van plaatselijke studentenorganisaties. Samen zetten we ons in om ervoor te zorgen dat iedereen die wil studeren, kan studeren en om de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden. Dat gebeurt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. 

Werkzaamheden

We zijn op zoek naar iemand die interesse heeft in het nadenken over- en ontwikkelen van content voor onze sociale mediakanalen. Denk hierbij aan (korte) video’s, infographics, posts voor onze sociale mediakanalen etc. Ervaring met editen, Photoshop of WordPress is een pré, maar geen must. We zijn vooral op zoek naar iemand met enthousiasme, die initiatief neemt en goed zelfstandig kan werken. Ben jij student of net afgestudeerde (hbo/wo) die 9 uur per week beschikbaar is en wil werken in een hecht team waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen, stuur dan je schriftelijke motivatie, een voorbeeld van content die jij hebt gemaakt en je CV uiterlijk 1 september 23:59 naar alofs@iso.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sirra Alofs. Telefoon: 06-43794987 of mailen naar alofs@iso.nl.

[pdf-embedder url=”http://www.iso.nl/wp-content/uploads/2018/08/Voorbeeld-vacature-social-media-5.0.pdf” title=”Voorbeeld vacature social media 5.0″]

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier