Nieuws

Vacature: ISO zoekt nieuwe medewerker financiële vraagstukken

UTRECHT,
13 november 2018

Het ISO is per direct op zoek naar een student die ons team komt versterken. Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is de grootste landelijke studentenorganisatie en we zijn een betrokken en ondernemende organisatie die zich inzet voor de belangen van ruim 700.000 studenten. Het ISO is vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen en heeft een grote achterban van plaatselijke studentenorganisaties. Samen zetten we ons in om ervoor te zorgen dat iedereen die wil studeren, kan studeren en om de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden. Dat gebeurt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. 

Werkzaamheden:

We zijn op zoek naar iemand die interesse heeft in de financiële kant van het hoger onderwijs. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bedrijfsvoering van het hoger onderwijs, begrotingen, maar ook aan overheidsbeleid dat wordt gemaakt omtrent de hoogte van het bedrag dat de overheid bekostigd voor een opleiding. Het is hierbij belangrijk dat je analytisch denkt en verbanden ziet tussen financieel beleid enerzijds en de gevolgen daarvan op studenten anderzijds. Een economische opleiding, ervaring met onderzoek doen en werken met cijfers zijn handige ervaringen, maar enthousiasme is het belangrijkste!

Het ISO biedt jou een veelzijdige en leerzame functie waarbij je een kijkje krijgt in de een wereld van hoger onderwijsland. Deze wereld heeft raakvlakken met de politiek, met beleidsmakers, met de media, met hoger onderwijsinstellingen, maar vooral met studenten. Je mag hierbij zelf indelen wanneer je werkt en komt terecht in een gemotiveerde en enthousiaste werkomgeving. Een teamspeler zijn is daarbij een must! Ben jij student of net afgestudeerde (hbo/wo) die 9 uur per week beschikbaar is en wil je werken in een hecht team waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen? Stuur dan vóór 30 november je CV en motivatie naar alofs@iso.nl.

Wil je vrijblijvend met een bestuurslid praten over de inhoud van een functie of om een gevoel te krijgen bij het ISO? Neem dan contact op met Sirra Alofs via alofs@iso.nl of 0643794987.

[pdf-embedder url=”http://www.iso.nl/wp-content/uploads/2018/11/Het-ISO-zoekt-een-nieuwe-medewerker-original-1.pdf” title=”Vacature ISO medewerker financiële vraagstukken”]

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier