Nieuws

In gesprek over de Europese Parlementsverkiezingen en hoger onderwijs

UTRECHT,
05 april 2019

In het kader van de aanstaande Europese Parlementsverkiezingen organiseerden het ISO en de LSVb vrijdag 29 april een lunchgesprek met (kandidaat-) Europarlementariërs om aandacht te vragen voor het belang van investeren in kennis en onderwijs op Europees niveau.

Met aanwezigen Agnes Jongerius, Raoul Boucke, Dirk-Jan Koch, Raquel Garcia Hermida en John Nederstigt werd onder andere gesproken over de voortrekkersrol van Nederland in het Bolognaproces, de uitbreiding van het nieuwe ERASMUS-programma en de CULT-commissie van het Europees Parlement, waar helaas op dit moment geen enkele Nederlandse Europarlementariër zitting in neemt. Hier zou verandering in moeten komen.

Benieuwd wat het ISO en de LSVb vinden van onderwijs en Europa? Lees hier het gezamenlijke statement van het ISO en de LSVb over het belang van onderwijs in de aanstaande Europese Parlementsverkiezingen.”

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier