Nieuws

Het ISO groeit verder 

UTRECHT,
21 juni 2019

Afgelopen vrijdag was het dan zover, de laatste AV van dit ISO jaar. Een jaar lang hebben we samen met een trouwe achterban van vertegenwoordigers van hogeschool- en universiteitsraden ons ingezet voor het hoger onderwijs. Samen zijn moeilijke onderwerpen inzichtelijk gemaakt en dit geeft het ISO de slagkracht die het heeft. Door de inzet van deze studenten, die al heel veel werk doen op de onderwijsinstellingen zelf, lukt ons om een goed representatief studentengeluid te verkondigen bij de koepelorganisaties en het ministerie.  

Naast inhoudelijk nuttige bijeenkomsten heeft het ISO dit jaar samen met onze achterban ook veel leuke ontspannen momenten meegemaakt. Zo zijn we samen naar Den Haag geweest voor een rondleiding in het parlement en de koepelorganisaties. Ook zijn bij de verschillende trainingen de nodige borrels georganiseerd om het groepsgevoel gedurende het jaar te promoten.

Dat groepsgevoel is dit jaar ook uitgebreid. Gedurende het afgelopen jaar heeft het ISO drie nieuwe aspirant-leden mogen verwelkomen. Zo zijn Breda University of applied sciences, Thomas More en de Universiteit voor Humanistiek toegetreden als aspirant-lid bij het ISO. Deze voor het ISO nieuwe instellingen zullen de achterban doen vergroten naar 41 lidorganisaties.

Ook zijn er dit jaar twee voormalig aspirant-leden volwaardig lid geworden bij het ISO. Lijst Sterk, een studentenpartij binnen de Hanzehogeschool in Groningen, en Zuyd Hogeschool hebben het aspirant-jaar met vlag en wimpel doorstaan en maken nu volwaardig deel uit van de achterban van het ISO. Komend jaar wil het ISO deze groei doorzetten door nog meer instellingen aan zich te koppelen om zo namens nog meer studenten te mogen spreken.

  

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier