Geen onderdeel van een categorie

Denktank studiesucces

UTRECHT,
20 september 2019

Tijdens je opleiding krijg je te maken met veel zaken die jouw studietijd bepalen. Zo moet je kiezen welke richting je wil studeren, of je naast je studie wil werken of juist tijd vrij wil maken voor extracurriculaire activiteiten, en of je thuis of op kamers wil wonen. Ook kom je verschillende toelatingseisen tegen, het bindend studieadvies en het leenstelsel. Tegelijkertijd ben je bezig met het halen van je vakken, en uiteindelijk (hopelijk) je diploma.

Het ISO wil dat met studeren de student centraal wordt gezet. Vandaar dat wij jou uitnodigen om met ons mee te denken over een nieuwe invulling van ‘studiesucces’ die zich richt op persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing. Hoe ervaar jij jouw opleiding? Krijg je genoeg ruimte voor een eigen invulling? Hoe ga je om met de eisen die worden gesteld? Hoe combineer je jouw studie met je persoonlijke leven? Kortom, wanneer is jouw studietijd succesvol? We hopen dat we door middel van deze denktank verhalen en ervaringen kunnen delen, om zo een completer beeld van studiesucces te krijgen en opleidingen en beleidsmakers kunnen informeren over wat nou écht belangrijk is.

De denktank zal starten met één sessie in de middag, die 1,5 uur duurt. De datum is 18 oktober. Het zal plaatsvinden op ons kantoor in Utrecht. Als je geen gebruik kunt maken van je studenten-ov en buiten Utrecht woont, kun je in overleg een reiskostenvergoeding ontvangen.

We zijn op zoek naar een diverse groep studenten. Je hoeft geen ervaring met dit onderwerp te hebben. Geïnteresseerd? Of heb je een vraag? Mail dan naar ubels@iso.nl.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier