Geen onderdeel van een categorie

ISO zoekt fulltime ondersteuning!

UTRECHT,
13 januari 2020

Het Interstedelijk Studenten Overleg (ISO) is per direct op zoek naar een fulltime medewerker die ons team komt versterken. Het ISO zet zich in voor de ruim 750.000 studenten aan het hbo en wo en is de grootste landelijke studentenorganisatie van Nederland. Het ISO is een jonge organisatie met 14 studentmedewerkers. Wij zijn een vaste gesprekspartner van onder andere het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de politieke partijen en de koepels van universiteiten en hogescholen en hebben een grote achterban van lokale studentenraden. Samen maken we ons hard voor kansengelijkheid in het onderwijs, de financiële positie van de student, de kwaliteit van het onderwijs en nog veel meer! Dat gebeurt in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. 

Als fulltime medewerker mag je je vijf dagen in de week inzetten om het hoger onderwijs in Nederland te verbeteren. Je ondersteunt hierin het bestuur maar krijgt ook veel verantwoordelijkheid en eigen dossiers. Hierbij ga je ook (zelfstandig) naar externe afspraken om het ISO te vertegenwoordigen. Bij je werkzaamheden kan ook het aansturen van andere parttime medewerkers horen.  

Je zal je bezighouden met onder andere: 

 1. de aansluiting van opleidingen op de arbeidsmarkt;
 2. het profileringsfonds;
 3. de medezeggenschap;
 4. het contact met DUO.  

Je krijgt ook de ruimte om op eigen initiatief voorstellen te doen. Hiernaast zullen we jou vragen om ook deelprojecten uit te voeren op andere portefeuilles en een aantal praktische zaken uit te voeren, zoals het organiseren van een lector van het jaar verkiezing.  

Reiskosten voor werk worden door ons vergoed. Daarnaast ontvang je een maandelijkse beurs vanuit DUO.  

Wie zoeken wij: 

 1. Je bent student, net afgestudeerd of doet een tussenjaar.  
 2. Je werkt zelfstandig en proactief. 
 3. Je hebt affiniteit met beide het hoger beroepsonderwijs en het wetenschappelijk onderwijs (hbo en wo).  
 4. Je brengt enthousiasme mee naar het werk en de organisatie. 

Je bent beschikbaar per direct tot eind juni 2020. 

De sollicitatieprocedure: 

Stuur je CV en motivatiebrief op naar bestuurslid Eline van Hove: vanhove@iso.nl. De deadline is zondag 26 januari 17:00. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op: 

 1. 24 januari tussen 9:00 en 17:00
 2. 27 januari tussen 13:00 en 17:00 
 3. 28 januari tussen 9:00 en 14:00

Geef aan bij de sollicitatie wanneer je op een van deze tijden niet beschikbaar bent. Als er nog vragen zijn dan kan je mailen of bellen naar Eline: +31 6 43 79 49 90. Uiteraard kan je ook de andere bestuursleden contacteren. 

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier