Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Geen onderdeel van een categorie

Terugkomdag Accreditatie

UTRECHT,
20 januari 2020

Dit jaar organiseert het ISO samen met de evaluatiebureaus QANU en NQA op dinsdagmiddag 18 februari de tweede editie van de jaarlijkse Terugkomdag voor alle studenten die betrokken zijn (geweest) bij een accreditatieproces op een opleiding.

Het doel van de Terugkomdag is het verzamelen van input en ervaringen zodat studentbetrokkenheid bij accreditaties verder verbeterd kan worden. Jouw inbreng is daarom van grote waarde. De dag duurt van 14:00-17:00, met aansluitend een borrel.

Dus ben jij gehoord door een visitatiepanel, zat je zelf in een visitatiepanel of heb je meegeschreven aan het Studentenhoofdstuk in de zelfevaluatie, meld je dan aan! Mocht je zelf niet betrokken zijn geweest bij het accreditatieproces maar wel studenten kennen die dit wel waren, stuur deze uitnodiging dan vooral door.

Zie voor een uitgebreide toelichting en informatie de uitnodiging: Uitnodiging Terugkomdag 2020.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar sluiskes@iso.nl.

Datum: 18 februari 2020, 14:00-17:00 (met aansluitende borrel)

Locatie: ISO-kantoor (Bemuurde Weerd OZ 1, Utrecht)

Wilt u meer weten?

Terri van der Velden

Woordvoerder

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Terri van der Velden – 06 515 165 01

Contactformulier