Nieuws

Denk mee over de Nationale Studentenenquête (NSE)

UTRECHT,
27 februari 2020

De vragenlijst van de Nationale Studentenenquête (NSE) gaat vanaf 2020 vernieuwd worden! De NSE wordt gebruikt voor goede studievoorlichting voor aankomend studenten. Wil jij meedenken over de inhoud van de nieuwe vragenlijst? Dat kan!

Een vernieuwde enquête
De huidige Nationale Studentenenquête (NSE) gaat nu tien jaar mee, maar vanaf 2020 gaat de vragenlijst vernieuwd worden. De gegevens uit de NSE leveren bruikbare informatie op voor de voorlichting van studiekiezers. Om tot een goede vragenlijst te komen, zijn we ook benieuwd naar de input van studenten.

Denk mee!
Wil je meedenken over de inhoud van de nieuwe NSE? Geef je dan op om deel te nemen aan onze online consultatie en denk mee over de inhoud van de vragenlijst. Dat kan via deze link: www.resned.nl/vragenlijstnse. Wil je meer doen en actief meedenken over belangrijke keuzes rondom NSE? Via het formulier kun je je ook opgeven voor een klankbordgroep. Stuur deze link trouwens gerust door als je anderen kent die het ook interessant zouden vinden, we hopen dat veel mensen mee willen doen!

Geef je op via www.resned.nl/vragenlijstnse.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

ISO-Contactformulier-Demi-Janssen

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Demi Janssen06 515 165 01

Contactformulier