Geen onderdeel van een categorie

Studentenmeldpunt COVID-19

UTRECHT,
19 maart 2020

Loop jij binnen je studie tegen problemen aan door het coronavirus, maak je je ergens zorgen over, of heb je een geweldig idee? Laat het ons weten. Dat helpt ons om een beter beeld te krijgen van de problemen, uitdagingen en oplossingen.

Are you encountering problems due to the coronavirus, are you worried about a specific problem or do you have a great idea to help? Let us know and help us to get a better image of the problems, challenges and solutions. Also available in English! Change the language in the upper right corner.

Wilt u meer weten?

Lisanne de Roos

Woordvoerder

0651516501

deroos@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

06 515 165 01

Contactformulier