Persbericht

Ik zit nog thuis!

UTRECHT,
17 november 2021

Ondanks de coronamaatregelen, blijft fysiek onderwijs gelukkig mogelijk. Sinds 30 augustus is de anderhalvemetermaatregel losgelaten in het hoger onderwijs waardoor er weer meer studenten naar college kunnen. Wel is er een maximale groepsgrote van 75 studenten van kracht. Mag jij weer fysiek naar de les, werkgroep of college? Of plaatst jouw rooster je toch (alweer) achter je laptop om thuis je studie te volgen? Meld het via de onderstaande knop, dan kaarten wij jou probleem aan!

Loop jij binnen je studie tegen andere problemen aan door het coronavirus, maak je je ergens zorgen over, of heb je een geweldig idee? Laat het ons dan ook weten. Dat helpt ons om een beter beeld te krijgen van de problemen, uitdagingen en oplossingen.


In the forthcoming academic year students will be allowed to attend lectures without social distancing. Unfortunately, big classes cannot take place beceause the group size may not exceed 75 students.
Can you physically go to class, work group or lecture again? Or does your timetable place you too much behind your laptop to follow your studies at home? Report it via the yellow botton above! Also available in English. Change the language in the upper right corner.

Are you encountering other problems due to the coronavirus, are you worried about a specific problem or do you have a great idea to help? Let us know and help us to get a better image of the problems, challenges and solutions.

Wilt u meer weten?

Lisanne de Roos

Woordvoerder

0651516501

deroos@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

030-230 26 66

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer persvoorlichter:

06 515 165 01

Contactformulier