Persbericht

Ik zit nog thuis!

UTRECHT,
17 november 2021

Vanaf 18 februari 2022 is het hoger onderwijs voor iedere student weer open zonder beperkingen. Mag jij weer fysiek naar de les, werkgroep of college? Of plaatst jouw rooster je toch (alweer) achter je laptop om thuis je studie te volgen? Meld het via dit meldpunt, dan kaarten wij jouw probleem aan! 

Loop jij binnen je studie tegen andere problemen aan door het coronavirus, maak je je ergens zorgen over, of heb je een geweldig idee? Laat het ons dan ook weten. Dat helpt ons om een beter beeld te krijgen van de problemen, uitdagingen en oplossingen.


In the forthcoming academic year students will be allowed to attend lectures without social distancing. Fortunately, As of February 18 2022, higher education is once again open to every student without further restrictions. Can you physically go to class, work group or lecture again? Or does your timetable places you behind your laptop to follow your studies at home (again)? Report it via the yellow button above!  

Also available in English. Change the language in the upper right corner.

Are you encountering other problems due to the coronavirus, are you worried about a specific problem or do you have a great idea to help? Let us know and help us to get a better image of the problems, challenges and solutions.

Wilt u meer weten?

Demi Janssen

Woordvoerder

0651516501

janssen@iso.nl

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Mylou Miché
+31 (0)6 515 165 01

Contactformulier