Kennisbank:

Zorgverzekering

Studenten Goed Verzekerd

Ben je student en zoek je nog een geschikte zorgverzekering? Of wil je dit jaar wisselen? Het ISO heeft samen met de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb) het zorgcollectief Studenten Goed Verzekerd opgericht. Bij de samenstelling van dit collectief letten we op de behoeften van de student, zoals aanvullende mentale zorg en natuurlijk een aantrekkelijke prijs. Vanaf 2024 wordt het collectief uitgevoerd in samenwerking met Menzis. Door een verzekering bij dit collectief af te sluiten steun je bovendien het Studenten Welzijn Fonds, waarmee we projecten financieren die iets bijdragen aan de fysieke en mentale gezondheid van studenten.

Staat het antwoord op je vraag hier niet bij? Neem contact met ons op, of maak gebruik van een van de onderstaande hulpmiddelen. 

Voor veel praktische en specifieke vragen kan je het beste contact opnemen met je onderwijsinstelling of studieadviseur. 

Voor informatie over studiefinanciering en het leenstelsel kan je vaak terecht bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO). 

Voor juridische vragen of klachten kan je contact opnemen met het Landelijk Studenten Rechtsbureau (LSR). 

Voor vragen over toegankelijkheid van het hoger onderwijs en studeren met een ondersteuningsvraag kan je terecht op de website Hoger Onderwijs Toegankelijk. 

Ben je mbo-student? JOB is de landelijke jongerenorganisatie die mbo-studenten een stem geeft in het onderwijs. 

Ben je scholier? Het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (LAKS) is een organisatie van, voor en door scholieren. 

Neem contact met ons op

We helpen je graag!

Telefoonnummer kantoor:

Algemeen mailadres:

Telefoonnummer voorzitter en woordvoerder:

Mylou Miché
+31 (0)6 515 165 01

Contactformulier